True

  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 17:00, vrijdag tot 20:00 | tel.: 0118-764 100   

Wat we doen


Zeeland Tuinmaterialen BV is een groothandel voor hovenier en particulier. Met een specialisten team staan we dagelijks voor je klaar, om al je wensen te helpen vervullen. We denken, tekenen en rekenen graag met je mee. 

Wij leveren het grootste assortiment materialen voor je tuinproject in Zeeland. Naast een breed pakket aan houtsoorten, sierbestrating en toebehoren bieden wij ook de oplossing voor je wensen ten aanzien van bouwwerken.

Gespecialiseerde montageploegen nemen het werk graag voor je uit handen. Ons specialisme is houtbouw en aluminium constructies. Denk aan schuttingen van aluminium met composiet tot aluminium pergola’s met zonwering.

Voor complete tuinaanleg of de verwerking van bestratingen en tuintegels werken we samen met diverse hoveniers in de regio. 

In onze deels overdekte showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien. Hier staan diverse opstellingen voor schuttingen, vlonders en toebehoren. Naast deze productgroepen presenteren wij diverse bouwwerken in onze showopstelling. Aan de hand van je wensen maken wij direct een 3D ontwerp voor je, met prijsindicatie.

In onze buitenpresentatie laten we je het grootste assortiment keramische tuintegels van Zeeland zien. Door diverse series uit eigen Italiaanse import bieden wij deze aan tegen scherpe prijzen. Met een voorraad van meer dan 10,000m² kunnen we ook snel leveren. Naast deze series voeren wij de bekende merken als een GeoCeramica, CeraSun en Michel Oprey.

Voor de aanleg van je complete tuin, of het verwerken van bestrating, werken we samen met diverse hoveniersbedrijven uit de regio. De complete lijst kan je hier vinden.

Clarico-Text-Image

Wat je nog meer wil weten: